Jumaat, 5 April 2013

SALAM KERINDUAN.....

Assalamualaikum semua.....apa khabar? Akak sihat2 saje...ni baru dapat nak buka entry ni sbb rasa2 akak dah dekat sebulan akak tak update blog ni...almaklumlah baru balik bercuti gi Europe tu...jetlag pun belum abis lagi tambahan dgn koje yg menimbun2 kat ofis....baru 3 hari koje rasenye dah 3 bulan tak pi koje....masih penat lagi...asyik tdo je....upload gambar pun belum...byk sgt gambar yg diamik dekat2 3000 keping weh.....ye le 7 buah negara yang dilawati....nah amik ko....puas hati. Memang puas hati sgt....nanti akak story kat korang ye....macam2 ada....macam2 kenangan pahit dan manis semasa berada diperantauan....harap anda semua dapat bersabar ok.....tunggu....babai.....

Komen
2 Komen

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nice blog, Jamaliah. Memang seronok dapat melancong dan bercuti ke luar negara ya? Kalau ada kelapangan, silalah jengah blog saya;
http://panoramainternet.blogspot.com.

Kamaruddin Hassan

Jamaliah Ahmad berkata...

Tq En Kamaruddin kerana sudi singgah di blog saya. Follow me please...

© MY JOURNEY | Design By MaiGraphikDesign