Ahad, 20 Januari 2013

DHIA ADRA NATASYA.

Pada tanggal 16/5/2012(Rabu) bersamaan 24 Jamadil Akhir 1433H  jam lebih kurang 2.24pagi di Hospital Selayang lahirlah seorang bayi perempuan seberat 3.52kg. Bayi perempuan ini diberi nama Dhia Adra Natasya bt Mohamad Azraf. Ya...aku dah jadi Datin dah...hah...ha..ha...suke nya hati tidak terucap seronoknya bila menimang cucu sulong ku ini....nampak sangatlah aku dah menjangkau usia....hmm dah jadi nenek.

Dalam laberoom








1 hari.
 

Bersama Tok MUMMY







Semasa Dhia 15hari
MAJLIS AQIQAH DHIA ADRA NATASYA.....pada umur Dhia 54hari majlis ini diadakan dirumah aku....iaitu pada 07/07/2012(Sabtu) bersamaan 17 Sya'aban 1433H. Kawasan umah aku ni mmg tak ada kumpulan Marhaban jadi aku impot kumpulan Marhaban Mak aku dari Shah Alam datang ke Rawang....jauh kan....memang happening sangat pada hari tersebut kerana ramai kawan-kawan dan sanak saudara datang berkunjung kat rumah aku...seronok sangat. Makan? Cater je dari Shah Alam....Kumpulan POP yang masak...nak tahu POP tu apa?...Persatuan Orang-Orang Pencen....sedap masakan depa....menu haru tu kambing kurma, gulai kawah, papedom, jelatah, ulam, ayam goreng rempah dan sambal belacan serta pencuci mulut buah-buahan, kuih muih



Besaqnyaputin...
 



Toknek Dhia tengah gunting rambut Dhia.....Ibu ku....


Toksu yang cukur rambut Dhia.


Dah botak pun
Goodies tema purple pink.
Kumpulan Marhaban dari Shah Alam
Untuk org Marhaban...bunga bear dan coklat ferero roche maktok buat sendiri untuk Dhia.
10/8/12 dhia dah pusing-pusing nak meniarap
Sebenarnya gambar kat atas ni video...tapi aku tak pandai nak masuk kat blog ni macamana yek? Ada sesiape leh ajar tak?

Photo: monink...
Masa 7 bulan.
8 bulan (16 Januari 2013)
Photo: Inilah hadiah hari jadi iyaa yg ke-7bln...thanks acu!!!
Byk nya hadiah Dhia.....Acu bagi ye....
Photo: My name is dhia..and i'm not the terrorist..
Kecik-kecik dah ada passpot nak p mana Dhia.....
Budak bijak.......sekarang.....
Dhia dah pandai berjalan keliling meja dari umur 7 bulan lagi....ni masa Dhia 8bulan.

Walaupun kurang sihat tetap ceria...
Photo: every monink...beginikah agaknya... dhia oh dhia....

Hah ni lah pengasuh Dhia....setiap pagi macam ni lah Dhia dan maksunya....InsyaAllah...aku akan updated lagi cerita tentang Dhia Adra Natasha ni.....selagi hayat dikandung badan....agar Dhia bila besar nanti akan dapat membacanya....walaupun pada masa itu Maktok dah berada di alam lain....hingga berjumpa lagi dientry akan datang.....daaaaaa....
Komen
1 Komen

1 ulasan:

JAMMNASHUKI berkata...

comelnya Dhia!! ^_^ Dh besar dh budak kecik niehh! :D

© MY JOURNEY | Design By MaiGraphikDesign